MANIKYR

fore

img_6578

img_6583

Mitt andra försök med UV-gel

Sedan i somras har jag gjort mina naglar själv hemma med en UV-lampa och gellack. I början älskade jag det, men den senaste tiden har jag saknat att ha långa naglar. Med gellack kan mina naglar hålla sig längre än normalt, men efter 2-3 veckor så brukar någon nagel brytas och då klipper jag av alla istället. Hur som helst så tittade jag på några Youtube-videos och bestämde mig för att istället testa UV-gel. UV-gel är mycket klurigare att få till än gellack, och går tydligen heller inte att ta bort med vanligt aceton, vilket jag upptäckte idag (man måste fila bort det). Men detta var mitt andra försök och jag är riktigt nöjd! Jag använder alltså inte några tippar utan endast gellack för att bygga volym och längd på naglarna, och avslutningsvis använder jag gellack för att sätta färg på dem. Detta kommer hålla sig snyggt i ungefär tre veckor!

Leave a Comment