VECKANS FAVVO

favs

Veckans skönhetsfavvos!

Jag har hört och läst flera gånger om att flour både är dåligt och kan vara farligt, så när K köpte hem LUSH-pastiller som ersätter tandkräm så bestämde jag mig för att testa det alternativet. Jag kommer inte att gå tillbaka till vanlig tandkräm! Dessa små tabletter är perfekta att resa med, smakar gott och ger en perfekt mängd skum när man borstar.
Den senaste veckan har jag också haft extremt torr hy, så jag gick in på Rituals och frågade efter den starkaste ansiktsmasken för torr hy och köpte denna. Masken luktar gott och sticker lite i huden, vilket jag tror betyder att den funkar? Jag använder den också på läpparna efter att jag skrubbat dem och det funkar riktigt bra det med!
Min tredje favorit är mer ett tips och en generell favorit: Sephoras miniatyr-produkter! Jag älskar sektionen innan kassan med alla “travel size” produkter, och jag brukar alltid få med mig ett läppstift, en eyeliner, en ansiktskräm eller ögonskugga när jag är där. Med miniatyrprodukter har man alltid råd att testa något nytt, och i många fall så tycker jag att en minityr räcker så pass länge att man ändå hinner tröttna på den. Speciellt när det gäller eyeliners och läppstift, för jag tror ärligt talat aldrig att jag använt slut på en “full size” eyeliner, ögonskugga eller läppstift innan bäst-före datumet ändå…


Leave a Comment