VINTERPROJEKTET

img_6869

img_6871

img_6878

Det här årets vinterprojekt: definera min stil!

Jag har bestämt mig för att genomföra ett “självförbättrings-projekt” varje årstid, istället för att avsäga ett omöjligt nyårslöfte en gång om året. Eftersom att idag är den första dagen på vintern så startar jag mitt första projekt, och målet är att jag ska ha det avslutat den första mars nästa år.

Min garderob är en kombination av alla olika stilar som jag har gått igenom i jakten på att hitta vad som passar mig, men idag kan jag äntligen säga att jag har ett hum om min egen bas-stil, och hur mycket och med vad som jag kan mixa in trender. Nästa steg är därför att sätta det svart på vittoch rensa ut det som inte längre passar in. Exempelvis så har jag en väldigt envis del av mig som vill hålla fast “skater-girl” stilen som jag gick igenom när jag var 15, och jag har en del plagg som jag verkligen älskar. Men jag tror att jag måste göra mig av med dem. Jag måste verkligen börja tänka på den stora bilden, och faktumet att jag måste kunna packa allt jag äger i en väska minst två gånger om året gör att jag måste lära mig att göra mig av med kläder som jag inte använder, utan bara håller fast vid på grund av minnen. Det är sorgligt, men sant, så den här vinterns projekt blir: definera min stil och städa ur garderoben!

 

 


Leave a Comment