HJÄRTFORMAD KONFETTI

Från 2017s första promenad

Det var så vackert ute igår morse! Luften var kall och dimmig och gräser var fruset och fyllt av konfetti från nyårsnatten. Jag såg konfettin från vårt fönster så jag tog med mig kameran ut på morgonpromenaden, och det är jag glad för nu när jag ser bilderna! Jag måste få skryta lite med Dino också, han fyller nio i september och han har alltid varit så duktig med fyrverkerier. Jag trodde att det skulle bli värre med åren (varför vet jag inte), men förra natten när vi klev upp för att kolla på fyrverkerierna utanför fönstret (som smällde ordentligt!), så låg Dino kvar och snarkade.

Men nu är alla festligheter över, och det är dags att börja jobba igen! Jag håller tummarna att jag lyckas dra på mig så mycket projekt som möjligt det här året, för mitt mål är att kunna jobba (minst) 40 timmar i veckan. Älskar att jobba!

Leave a Comment