Vi ska bli föräldrar!

Bild från vårt tredje ultraljud i vecka 13

Nu är jag tillbaka! Igår gjorde vi det officiellt att vi ska bli föräldrar och nu känner jag att jag kan ta upp bloggandet lite igen. Jag bestämde mig från och med nyår (då vi fick reda på det) för att ta en liten paus eftersom att det var så svårt att skriva om vardagliga saker när allt jag kunde tänka på var vår lilla hemlis. Jag har heller inte haft super mycket engeri över till att göra något annat än att jobba, äta, bada badkar och sova. Jag har knappt orkat sminkat mig på 2,5 månad och inte känt för att göra speciellt mycket mer än titta på youtube och filmer. Förrän nu! Nu är jag i vecka 15 och känner mig som en ny människa nästan. Igår var jag uppe till klockan 23 på kvällen och bara det känns som en stor förändring från att ha varit helt slut runt 20/21-tiden.

Jag har även börjat se min lilla mage och för några dagar sen fick jag mina första mamma-byxor då alla mina jeans helt plötslig är för små. Andra klädproblem är att alla mina toppar är ca. 3 cm för korta och alla gamla BH:ar är 2 kupor för små. Jag har även frusit extremt mycket, fårr torrare hud i ansiktet än en ödla och brottats med (svagt men irriterande) illamående, tappad matlust, molvärk och huvudvärk varje eftermiddag/kväll. Men trots allt detta så är jag enormt tacksam och förväntansfull. Det är så kul att se kroppen (och psyket) förändras och jag längtar så mycket till september då vi får se vem det är som just nu växer med raketfart i min mage.

Leave a Comment