Imorgon…


Om exakt 24 timmar, om allt går som det ska, så vet vi! Jag är så otroligt nervös, inte bara för att få reda på könet, men också för att se så att allt är bra. Det är många gånger jag funderat på vad vi gett oss in på med att få en liten bebis, jag oroar mig att Dino ska dö på hundra olika sätt varje dag så jag kan inte ens tänka mig hur mycket jag kommer oroa mig för att något ska hända den lille. Redan nu så tror jag till exempel att den urinvägsinfektionen jag hade i vecka 6-7 har skadat barnet (har läst att infektioner har en liten koppling till CP-skador) eller att jag har en urinvägsinfektion just nu som jag inte känner av men som ändå håller på och gnager. Suck.  Jag vet att mina rädslor och tankar är normala, en stor del av modersinstinkten är väl att oroa sig för allt för att kunna lista ut faror och förbereda för dem? Jobbigt är det, men jag envisas med att tänka positivt och att inte må dåligt över någonting som faktiskt inte har hänt, eller ens kommer att hända. Så imorgon fokuserar jag på det roliga, att få reda på om det är en liten pojke eller flicka som växer där inne! <3

Leave a Comment