Vans Old Skool


Vans-inspo och mina nya dojjor! 

För ett par år sedan så levde jag i vans, det är en utav de få sneakerstyper som jag kan gå i en hel dag utan att få ont i fötterna av. De senaste åren har jag istället testat både New Balance, Nike och Adidas men jag har ändå saknat “looken” som vans kan ge till en söt sommarklänning eller ett par jeans och en vit t-shirt. Den senaste tiden har jag sett fler och fler börja använda vans, både här i Wien och på internet och då slog suget till igen, jag vill också ha ett par i vår och sommar! Men jag upptäckte snabbt att dom är slutsålda i princip överallt. Typiskt såklart.

Men så igår åkte vi hela vägen till Parndorf för att kolla runt i butikerna där, och bara för “att se om jag har tur” så kollade jag in i Vans-butiken och vad ser jag då? Jo, en reahylla och på den en tjejmodell av den klassiska Vans Old Skool, med rosa(!) broderad linje. Som taget! Jag är så oförskämt nöjd med dom.

Leave a Comment