Räddaren i nöden?

Mitt nya tillskott till hudvårdsrutinen

För ett par dagar sen strosade jag runt i gallerian där vi bor och kollade på Zara, H&M, Pull&Bear och Mangos nya fina vårkläder. Det är snyggt slitna jeans, söta blommiga klänningar, färgglada höga sandaletter, kjolar och toppar. Nästan ingenting passar mig längre, förutom typ långa A-formade klänningar. Jag får på mig toppar och kjolar om jag tar någon storlek större, men det är ju bara en tidsfråga innan jag “växer ur” dom igen ändå. ALLA toppar i hela världen är 2cm ifrån att vara magtröjor, och redan nu är min bebismage tillräckligt stor för att få topparna att sluta vid naveln. Det är ganska tråkigt när den garderob jag har endast består av vinterns baskläder och ett(!) par gravidjeans. Gravidkläderna jag har lyckats hitta är väldigt “safe”, och riktat mot kvinnor i 30-40 årsåldern typ. Så jag kände mig både ful och besviken den dagen som jag gick runt och kollade på kläder.

För att trösta mig själv bestämde jag mig istället för att investera i lite hudvård. Har man fin hy och fint hår (som man får på köpet som gravid) så är man snygg oavsett vad man har på sig tänkte jag. Jag köpte en ansiktsmask från glamglow som var hypad för något år sedan, men som många verkligen rekommenderar. Jag testade den samma kväll på mina kinder som var röda och började få små kvisslor. Det kändes som om det brände på huden, men efter att ha sköljt av den och fått en natts sömn så var huden på kinderna mycket jämnare och bättre. Det kan vara ett lyckligt sammanträffande, men jag hoppas att det är masken som är fantastisk!

Leave a Comment