Halifax!

Tre bilder från Halifax, skulle ha varit bättre med kameran!

Den här veckan lider redan mot sitt slut, men den började i Halifax. Jag, Kelsey och hans bror och flickvän tog i söndags kväll bilen till Halifax som är en lite större stad än Moncton. 2,5 timme ungefär tog det, och vi checkade in på ett mysigt litet hotell mitt i stan. Vi stannade i två nätter vilket resulterade i en dag i Halifax eftersom att vi åkte hem redan på tisdag förmiddag. Men det var mysigt och vi hann med 2 restauranger, ett dessert / bar-hak, ett café, en shopping galleria, innerstan och en guidad tur av staden. Uppskattar verkligen Kanadas småstäder efter två sommrar i Montréal, det är mycket mer gravid-vänligt haha och jag är glad att jag slipper se alla coola barer/uteserveringar, stressiga shopping gator, äckliga toaletter, nöjesparker och köer till allt det här året. Tills att vi åker tillbaka till Wien det vill säga, men då gäller det bara stan för det vi bor är det väldigt familje-vänligt.

Hur som helst! Det var mysigt att komma iväg en sväng och se något nytt. Nu stannar vi i alla fall i Moncton resten av månaden innan vi tar vårt pick och pack till Ottawa för bröllop. Vi får se hur det går, är inte jättesugen på att lämna Dino ensam i ett stort hus (Kelseys mosters+ familj) i 10-12 timmar medans vi går på bröllop och allt vad det innebär. Får extrem ångest av bara tanken och vill gråta, men jag kanske kan dra fram gravid-kortet lite och åka “hem” till honom tidigare…?

Leave a Comment