Pysselsugen

Bilder från min board på Pinterest

Jag känner verkligen av de där byggabo-hormonerna som alla internetsidor och appar skriver om. Det är svårt för mig att veta att vi inte har ett eget hem, och inte heller kommer att ha det de närmsta åren men jag vill inte låta det stoppa mig från att känna mig hemma. Min plan är därför att med så små medel som möjligt göra om i vår lägenhet i Wien så att det känns mer hemtrevligt. Steg ett när vi kommer hem blir att rensa och flytta ner möbler vi inte använder till källaren, steg två blir att sortera och organisera för att göra plats inför steg tre som är att dekorera.

För att hitta inspiration har jag därför fastnat på Pinterest. Kolla bara på de första fyra bilderna, den möbeln är från IKEA och kostar typ 300kr! Min plan är att köpa en sån till bebisen, spraymåla den i någon fin färg och fylla med blöjor, tvättlappar, små handdukar mm. Tänk så smidigt, den är på hjul också, så vart vi än är i lägenheten och ska byta blöja kan vi bara rulla dit den! Jag funderar också på om vi får plats med en till sån till badrummet för tvättmedel, handdukar osv? Eller kanske en i köket med olja, örter osv. Eller varför inte som nattduksbord med böcker/flaska vatten, laddare, doftljus? Eller som bar i vardagsrummet? Vi kommer nog ha huset fullt av sånna där hjul-hyllor, haha..

Leave a Comment