Tillbaka i Wien

Bilder från K’s kusins bröllop i Ottawa och Dino i sin nya säng

Äntligen sommar och äntligen hemma! De sista dagarna i Kanada spenderade vi i Ottawa med att besöka K’s moster och gå på kusinens bröllop. Det var en väldigt fin ceremoni och en gullig mottagning efter med blandade traditioner från både Kanada och Ukraina. Jag gav upp runt 22-tiden så en timme senare fick jag med mig Kelsey hem till Dino och sovdags. Dagen efter flög vi hem till Wien och det var så mycket jobbigare att flyga den här gången än för 1,5 månad sen. Det är otroligt hur snabbt det går! På bara en månad har jag blivit både klumpig och konstant obekväm, det känns på riktigt som att jag svalt en stor fotboll som vägrar att flytta på sig i magen. Men det var otroligt kul att spendera 2 timmar ensam på att bara sminka mig, fixa håret, smörja in mig med bronze-kräm och ta på mig något annat än en lös t-shirt och tights. Att känna sig fin gör så stor skillnad för humöret, jag måste bli bättre på att lägga tid på mitt utseende igen…

Nu har vi varit hemma sen i måndags eftermiddag och jag börjar äntligen känna mig något återhämtad från jetlaggen. Även den delen var tuff den här gången. Men nu är vi alltså hemma och redo att börja förbereda det sista inför bebis. Jag är så pysselsugen så var beredda på några DIY-inredningsinlägg inom kort!

Leave a Comment