Cravings och konsten att stoppa sig själv

Förra veckans cravings som jag gav vika för

Nu när vi är tillbaka hemma igen så har vi mer frihet att planera vad vi vill äta, på gott och ont. Kelsey försöker vara duktig och stoppa mig om kvällarna när jag är sugen på glass eller godis, men han är för gullig mot mig ibland och get upp efter första bästa argument från min sida. Han tycker att det är helt okej att jag äter frukt på kvällen, vilket jag inte säger emot trots att jag vet att det innehåller en massa fruktsocker som väcker lillpysen i magen. När jag vill ha glass så har vi varit duktiga och gått till glasskiosken som ligger 10 minuter bort ett par kvällar, men resten av gångerna har jag gått på vaniljglassbyttan i frysen. Socker har varit en väldigt stor craving för mig senaste tiden och det är så otroligt svårt att motstå, men jag säger nej till mig själv ungefär 3 av 5 gånger haha..

En annan craving som jag har försökt ignorera alldeles för länge är smörgåstårta. Helt vanligt smörgåstårta med skinka, vindruvor och krossade ostbågar på sidorna. Det går ju såklart inte att få tag i varken i Kanada eller Österrike, men när vi kom tillbaka hem så bestämde jag mig för att göra ett försök. Jag hittade ett recept online på en smörgåstårta med räkor och ägg (okej att äta som gravid) så jag skickade iväg Kelsey till mataffären och när han kom hem så gjorde jag mitt bästa. Han äter varken majonäs eller skaldjur så jag gjorde smörgåstårtan helt till mig själv, vilket kändes lyxigt och knasigt på samma gång. Men den blev väldigt god. Inte 100% det jag är sugen på eftersom att jag mer är sugen på en sån där klassisk jag nämnde tidigare, men det funkade för stunden!

Leave a Comment