2 DIY-projekt

Två suddiga mobilbilder på mina två senaste DIY-projekt

Jag lovade ju bilder på mina kommande pyssel-projekt och här kommer dem! Vi köpte en liten rullvagn på IKEA för ca. 250kr, och tre burkar sprayfärg senare blev den rosa. Jag tycker att det blev supergulligt, och den kommer att användas som en portabel blöjbytes-station med blöjor, små handdukar, våtservetter, plastpåsar, puder och krämer, handdesinfektion med mera. Måste även fundera ut ett sätt att hänga upp madrassen till blöjbytet som vi också köpte. Planen är att kunna rulla den lilla vagnen till vart vi än är i lägenheten och kunna byta blöja på golvet/soffan/sängen. Praktiskt va? Känns som der just nu, men har en känsla av att saker som känns smidigt och smart i teorin inte alls kommer att funka i praktiken. Men det tar vi då!

Mitt andra projekt var att dekorera vardagsrummet. Till det köpte vi en stor canvas, några tuber akrylfärg och lite bladguld som jag gick loss med. Här är alltså resultatet, och jag är faktiskt nöjd för att vara första försöket! Har även material till en andra tavla nu, kanske har jag hittat min nya hobby..?

Leave a Comment