Sista trimestern och söta babykläder!

Tar ett steg i taget, men nu är jag inne på sista milen!

Kroppen börjar kännas tung och klumpig, men jag accepterar det till fullo och gör allt lite lugnare helt enkelt. Bara att ta mig ur sängen får ta ett par minuter om jag känner att kroppen behöver det, och när jag går på promenader så går jag inte snabbare än jag känner att orkar. Mina ben och fötter fortsätter att svullna upp efter en lite längre promenad eller på eftermiddagen om det har varit extra varmt, men jag har både stödstrumpor och ett speciellt salt som jag häller i vattnet i en balja som jag sänker ner fötterna i. Det konstiga är att trots en temperatur på 26-29 grader i vår lägenhet så sover jag fortfarande oförskämt bra. Jag vaknar upp några gånger varje natt för att byta position, men jag behöver aldrig gå upp för att kissa eller så. Från vad jag har läst är det nog väldigt ovanligt, och med tanke på att jag ännu inte har spytt eller haft halsbränna en enda gång sedan jag blev gravid så måste jag jag få säga att jag har haft väldigt tur hittills! Hoppas hoppas att det håller i sig.

Nu när det bara är mellan 2-3 månader kvar tills hon kommer har jag börjat stressa över namn igen. Det känns så otroligt viktigt att välja rätt, ett namn som passar hela livet, har en fin klang och som på något sätt representerar hennes ursprung. Jag tror vi har en idé om namn, men varje gång jag sätter mig och verkligen tänker efter så känns ingenting rätt. Tänker jag för mycket och borde ta det med känsla när hon väl är ute, eller har vi helt enkelt inte hittat “rätt” namn ännu?

Något som däremot är mycket enklare är att titta på och köpa bebiskläder. Det känns så verkligt när man håller i en liten mini-mössa eller body, älskar den känslan. Vi har inte köpt speciellt mycket än och kommer nog inte göra det förrän hon är ute heller. Men när man hittar små extra söta grejer så är det ju svårt att låta bli…

Leave a Comment