Weekend i Venedig

Blandade bilder från vår helg i Venedig

Då var vi hemma från vår sista resa som icke-föräldrar! Vi spenderade helgen 5,5 timmar bilfärd bort, i Venedig. Det var så otroligt varmt. Konstigt nog var temperaturen lägre i Venedig än vad den är hemma i Wien, men luftfuktigheten gjorde att det enligt min väderapp kändes som +39 grader. Inget jag rekommenderar som gravid, men bortsett från det så hade vi tre romantiska dagar tillsammans med promenader, havsbad, god mat och vackra vyer. Venedig är nog lätt en utav de vackraste städer som jag har sett, men jag rekommenderar nog att åka dit tidig vår – innan turist-hysterin och värmen börjar. Speciellt om man bär runt på en liten bebis i magen. Men jag är glad att vi hann med en liten “baby moon” semester till en stad som inte är speciellt baby-vänlig pga alla trappor och kullerstenar. Venedig hade varit väldigt svårt med en barnvagn!
Så nästa semester vi gör kommer vara som en liten småbarnsfamilj, plus hund (och massa mer packning)..

Leave a Comment