Första tjejkvällen utan bebis + lugg!

 

Mammor på stan och min nya frisyr!

Förra veckan så tog jag det stora steget att lämna Luna ensam med Kelsey halva kvällen för att åka till stan med de andra mammorna här för att äta middag och dricka vin. Självklart gick det toppen bra, men det var lite läskigt. Tidigare har jag bara varit ifrån Luna i max 3 timmar, och då har hon ändå bara varit två trappor upp från mig, så att åka hela vägen till stan var bra träning för min mamma-hjärna. Kvällen innan vi skulle ut fick jag världens ångest och var tvungen att föreläsa för Kelsey exakt hur man värmer mjölk och inte, hur man bär henne i selen och hur viktigt det är att kolla till henne hela tiden om hon andas och ditten och datten. Väldigt konstigt av mig känner jag nu, men jag skyller på hormonerna haha.

Innan tjejkvällen så gick jag förresten till frisören för att klippa lång-lugg och färga min hårbotten mörkare. Typiskt höst-jag-vill-förändra-mig-infall, men jag blev supernöjd! Dock tror jag luggen är liite för lång för jag har svårt att styla den, men jag testar lite nya frisyrer varje dag och vissa dagar känner jag mig såå fin! Så skönt att kunna känna mig fin igen. Det är verkligen välbehövligt efter 9 månader av att känna sig som en tråkig, uppblåst säck potatis.

Note to self, jag måste bli bättre på att uppdatera här! Kanske ska jag börja ställa alarm på mobilen för att påminna mig..?

Leave a Comment