Tillbaka till gymmet

Klockan är nu 10.30 och jag sitter hemma och väntar på att klockan ska bli 13. Då kommer nämligen Kelsey hem och jag kan för första gången gå till gymmet! Igår fick jag ett gymkort av honom och jag är så taggad på att gå dit, tänka på annat än Luna, jogga lite med en podcast i örat och göra några försiktiga övningar. Det har snart gått 8 veckor sen förlossningen, men jag har inte hunnit (okej, pallat ringa och försöka få de griniga receptionisterna att prata engelska) att boka in en tid för 6-veckors-kontrollen. Så jag ska såklart ta det extra försiktigt tills jag fått okej från doktorn.

Jag har nu gått ner alla 18 kg jag gick upp under graviditeten (av att bara amma!), men kroppen ser såklart inte likadan ut för det. Mycket muskler har nog försvunnit och huden är lite slapp runt magen fortfarande, inte så konstigt, men det ska jag nog snart ändra på! Mitt mål är att sluta äta kakor och choklad varje dag och gå till gymmet minst två-tre gånger i veckan beroende på hur många bortamatcher K har. Så peppad nu!! (Hoppas det håller i sig haha..)

Leave a Comment