Pumpor och Halloween

Blandade bilder från Lunas första Halloween…

Nu är Halloween över och nedräkningen till julafton börjar, haha. Jag älskar alla typer av högtider och tycker att det otroligt kul och mysigt med allt pyssel, bakning, musik, dekoration och allt vad det innebär. Extra kul är det såklart nu när Luna är här! Mitt mål är att ge henne en uppväxt med massor av magi. Vi ska ljuga så mycket för henne om tomten, vättar, tandfén, påskharen och jag ska läsa sagor för henne varje kväll när hon är gammal nog att förstå. Jag är övertygad att en livlig fanasti är bra för hjärnan.

Veckan innan själva Halloween så åkte vi till ett mysigt litet ställe som bara säljer pumpor och valde en liten pumpa och tog några familjebilder. På självaste Halloween så bakade jag små monster kakor i form av klubbor, och karvade pumpan med Luna som sällskap. Sen spenderade vi kvällen med att kolla på Familjen Addams (är inte Luna lite lik Uncle Fester?) och Casper the friendly ghost och så mottog vi såklart alla busare som knackade på dörren och ville ha godis. En väldigt mysig kväll med andra ord!

Leave a Comment