Salzburg

Redbulls högkvarter, “Hangar-7”

Långpromenad upp till fortet där vi beundrade utsikten…

Liten paus på hotellet, Dino var tröttast av oss alla!

Kvällspromenad till huset där Mozart föddes…

Och så har vi klarat av vår första lilla resa och övernattning med Luna! Vi körde i tre timmar till Salzburg där vi stannade i två nätter. Det gick väldigt bra, men krävdes lite extra planering såklart. Vi hann i alla fall med att se det vi ville: redbulls högkvarter, fortet på toppen av berget och Mozarts hus. Vi gick även på stan och hittade en svensk godisbutik(!) och käkade goda hamburgare en kväll.

Under den här resan lärde vi oss också att Luna har tröttnat på att sitta i barnvagnen om den står stilla, då skriker hon och blir otröstlig tills vi börjar gå igen. Det gör exempelvis restaurangbesök mycket svåra. Är vi ute en hel dag och går/åker bil så sker samma sak när vi kommer hem och hon illvrålar resten av kvällen. Vi vet inte varför, för vi byter blöja och matar som vanligt under tiden vi är ute. Kanske beror det på att hon sover för mycket? Eller får gaser av att sitta i bärselen och barnvagnen (bilbarnsstolen)? Hoppas det går över snart så vi kan göra saker utan att Luna blir så grinig efteråt..

Leave a Comment