Tiden går fort när man har kul..

Lite mobilbilder på min lilla älskling

Snart är det julafton och nyår och när jag tänker tillbaka på 2017 så har det varit en sån otrolig resa! Tänk att jag började året med den nya vetskapen om att jag var gravid, och avslutar det med att pussa på min snart 4 månader gamla dotter. Helt otroligt hur mycket som kan hända på ett år! Imorgon kommer min bror Simon hit för att fira jul med oss och träffa Luna för första gången. Det blir mysigt och om jag får välja så har vi Harry Potter maraton, haha..

Nu är det förresten tredje året jag firar jul “hemifrån” och vi börjar som smått skapa våra egna traditioner. Vi kollar julfilmer och tänder ljus hela december. Vi äter en mix av svenskt julbord och något annat (då Kelsey inte gillar julbord lika mycket som mig) till middag den 24:e, och öppnar paket på morgonen den 25:e. Vi klär oss också i “fula jultröjor” på julafton, eller dagen innan beroende på killarnas spel-schema, och har lite party med glögg och snacks. I år kommer jag däremot att hoppa den julfesten tror jag, Luna går och lägger sig klockan 8 varje kväll och jag är inte redo att lämna henne ensam med baby monitorn än. Men kanske kompromissar lite och låter henne sova i bärselen några timmar..

Mitt i julstressen så har jag helt glömt bort att fota julkort. Jag hade värsta planerna med årliga julkort nu när jag har en liten familj, men jag har verkligen inte haft motivation till att göra det. Dock funderar jag på nyårskort.. Vad tror ni om det?

Leave a Comment