Tack 2017!

Mina 9 mest gillade bilder på Instagram 2017

Som bilden ovan avslöjar så har 2017 till 90% handlat om en sak: bebis. Jag började året med vetskapen om att vi skulle bli föräldrar och sedan dess gick det inte en dag, knappt ens en timme, utan att jag tänkte på det. Vem var det i magen, hur skulle förlossningen gå, hur skulle vi klara av sömnlösa nätter, hur skulle vår relation påverkas av en bebis, var det en tjej eller kille, skulle jag drabbas av förlossningsdepression, vad skulle hon heta, skulle min kropp någonsin bli sig lik igen och så vidare, och så vidare..

Nu när året är över så kan jag bara konstatera att allt blev så mycket bättre, och allt var så mycket enklare än vad jag hade trott. Jag var verkligen förberedd på det värsta, på alla plan. Jag såg framför mig dödsångest under förlossningen, en bebis med kolik och ingen sömn alls. Men så blev det ju inte och vi har verkligen haft sån enorm tur med allt. Jag är lättad samtidigt som jag fortfarande går och väntar på att något ska bli “värre”. Får nog sluta med det nu!

Mina nyårslöften för det här året blir:

    1. Ta mer bilder. Det blev inget julkort, och jag har inte en enda bild från nyårsafton trots att vi hade fest hemma hos oss. Lunas första nyårsafton och inte en enda bild. Skärpning.
    2. Minst ett blogginlägg om dagen. För att det är så kul att kunna titta tillbaka, och jag måste ju ha en anledning att ta en massa kort!
    3. Starta eget företag/frilans samt göra klart min hemsida.
    4. Introducera mer strikta rutiner för Luna. Målet är att få henne att dricka från flaska och att få henen i säng innan klockan åtta.

 

Leave a Comment