En bra sak med Österrike – vi har Amazon!

Luna och giraffen Sophie

En av Lunas favoritleksaker, om man går efter vilken hon tycker mest om att ha i munnen, är giraffen Sophie. Vi bestämde oss att klicka hem en via Amazon nu när hon börjar suga och tugga på leksaker. Innan vi blev gravida så visste vi om Sophie, det är nämligen en superhypad tuggleksak för bebisar i Kanada och Luna gillar den lika mycket som alla andra bebisar tycks göra. Undrar om det är någonting med materialet eller bara utformningen som dom gillar? Kul hur alla bebisar är så olika, men ändå har så mycket gemensamt.

På tal om Amazon förresten så är det verkligen livsfarligt. Var glada att ni inte har det i Sverige än för man blir verkligen shoppingberoende. Så fort jag kommer på något som vore praktiskt, låt oss ta idag som exempel då jag kom på att jag behöver en sminkspegel med belysning, så söker jag på Amazon och hittar hur många alternativ som helst i olika prisklasser. Även Kelsey har börjat bli lite beroende tror jag, vi pratade om att testa en ny flaska till Luna då hon helt plötsligt har börjat vägra ta den vi har, och efter 5 minuters googlande så hittade han “flaskornas rolls roys” och beställde hem den också. I julklapp gav jag Kelsey en Echo dot med Alexa, också från Amazon, och den är superkul att leka med men också praktisk. Speciellt när man har båda händerna upptagna med bebis och annat så kan man be Alexa att höja volymen på datorn, berätta vad det är för väder ute, beställa hem en pizza, ringa någon eller skicka ett meddelande, spela musik eller podcasts och så vidare. Jag som varit så duktigt och knappt handlat någonting på nätet på två år har nu börjat få upp ögonen för det igen. Det är så skönt att kunna beställa exakt vad man behöver eller vill ha, utan att behöva nöja sig med österrikiska kompromisser.

 

 

 

Leave a Comment