Sugen på att resa…

 

Nu när jag börjar känna mig bekväm som mamma och Luna börjar bli mer beräknelig så börjar det också klia i min res-hjärna. Vi ska såklart till Kanada i sommar, men innan dess funderar jag på en kort visit till Sverige. I så fall får jag flyga själv med Luna, men det tror jag inte är några problem. Problemet kommer när jag ska ta mig från Stockholm till Örebro, det innebär ju 2-3 extra timmar med tåg eller buss, och vilken vet jag inte. Sånt stressar mig lite, och samma sak är det med sovplats. När jag sen slutar amma och Kelsey känner sig redo att vara ensam några nätter med Luna (typ i sommar efter Kanada?) så vill jag också åka på en liten tjej-weekend. Det känns som att jag har varit fast i Wien i evigheter nu och jag är så sugen på att byta miljö, men mest på att visa Luna sina två hemländer och såklart att låta henne träffa sina släktingar!

Leave a Comment