jag <3 stickat

Nya älsklingströjan från Pull & Bear!

Fredag och gräsänka över helgen. Det känns ganska mysigt att bara vara jag och Luna i några dagar, men samtidigt jobbigt att dra hela lasset själv. Dino måste ut minst tre gånger om dagen vilket innebär påklädning på oss alla tre och jag måste handla mat, laga mat, tvätta, diska och allt vad det innebär att ta hand om Luna. Hon sover i stort sett bara 3,4 gånger á la 20-30 minuter åt gången och hon vill inte vara ensam en enda minut. Så fullt upp blir det!

För att undvika att vara hemma hela dagen så tog vi en promenad till gallerian 10 minuter från oss och kollade på slutrean. Fyndade bland annat två tjocktröjor och en creme contouring palett från NYX, ska testa den nu i helgen och se om jag gillar den. Mer shopping blir det redan imorgon då jag och Lunisen måste in till stan och köpa födelsedagspresent till Kelsey som fyller år på tisdag. Har en idé i huvudet, men vet inte om jag ska slå till (han har nämligen själv köpt en liknande grej som jag tänk). Ska kolla en sväng på Urban Outfitters om jag hittar något annat kul, annars får jag ta det som plan B. Brukar vara så duktig på att planera presenter men jag känner verkligen att jag har “lost my game” senaste tiden.. Så mycket svårare att köpa presenter till killar än tjejer tycker jag!

Leave a Comment