Lång dag

Nybadad liten isbjörn

Äntligen sover Luna och jag kan ta det lugnt med lite egentid. Det känns som den här dagen har varit dubbelt så lång som alla andra dagar och jag har längtat så mycket till kvällen. Idag har det varit regnigt och grått ute hela dagen, men i förmiddags trotsade vi vädret och tog tunnelbanan in till stan. Så det blev plan B presenten tillslut, och nu när jag har slagit in den känner jag mig faktiskt rätt nöjd ändå. Hann hem innan Luna blev hungrig och började skrika så känner att jag lyckades bra med timingen.

När vi kom hem tog vi en tupplur i sängen framför en film och sen spenderade vi resten av dagen med att bada, leka och testa lite gröt. Ingen hit än så länge. Hon spottar ut lika mycket som hon stoppar i munnen haha. Förresten så kan jag nu se första lilla skymten av vad jag tror är två tänder, men konstigt nog så är det inte framtänderna (som ska komma först?). Utan det är de två andra översta tänderna, “tvåorna” eller “treorna”, jag är inte helt säker. Men dom kanske växer under längre tid och framtänderna hinner ut innan ändå? Ska bli så kul att se vems tänder hon får, mina är ganska små och spetsiga medans Kelsey har stora mer symmetriska tänder. Eller så får något helt annat, så kan det också bli!

Leave a Comment