Långpromenad med tjejerna

Försökte fixa till mitt olydiga hår innan promenaden…

Eftersom att Luna sover mindre och mindre om dagarna så får jag väldigt lite tid att uträtta något. Oftast blir det att jag lägger henne i baby gymmet, eller sätter henne i gåstolen medans jag försöker göra något att äta, diska, duscha, byta om och sånt där men hon börjar alltid gråta efter 2,3 minuter för sig själv. Oerhört frustrerande att aldig få göra klart någonting utan att ta 500 pauser. Bara att skriva ett blogginlägg kan ta en hel timme med alla avbrott (men just nu tar hon lyxigt nog en liten tupplur). Hon är ovanligt gnällig nu, jag tror det har att göra med tänderna. Ingenting är roligt mer än fem minuter, men att ta lite kort framför den starka spegeln var roligt en stund. Så det har vi sysselsatt oss lite med under dagen.

När mobilen plingade till och en av tjejerna frågade i gruppchatten om någon ville med ut på promenad så kände jag att det var precis det vi behövde. En långpromenad så att jag slipper bolla hushållssysslorna med en gnällig bebis. 1,5 timme gick vi och pratade om allt mellan himmel och jord och när vi kom hem kändes det mycket bättre. Det är verkligen det bästa tipset jag fått med småbarn, att ta sig ut ur huset minst en gång om dagen.

Leave a Comment