Ensamma igen

Nu har jag varit ensam hemma med Luna i två dagar igen. Har som vanligt gått jättebra! Till och med efter hennes vaccin som vi tog i måndags så var det inga problem. Jag märkte att hon hade ont eftersom att hon skrek och gnällde, men så länge hon fick ligga och snutta med bröstet så var hon nöjd och halvsov. Det ledde bland annat till väldigt dålig mat för min del, snabbade in en fryspizza i ugnen som jag slängde i mig när hon slumrade till. Men vad gör man inte. Ser fram emot bättre mat och någon timmes egentid imorgon. Det är för svårt att laga mat ensam när Luna inte kan vara själv överhuvudtaget just nu. Det är någon slags fas tror jag, hon vill vara med hela tiden och få uppmärksamhet. Sover sämre gör hon ju också och efter att ha googlat lite så verkar det vara så i just 4-5 månaders svepet, sömnen håller på att utvecklas och lika så allt annat. Hon lär sig något nytt varje dag känns det som! Hoppas i alla fall att sömnen förbättras lite snart…

Leave a Comment