Sverige imorgon

Luna med sitt fina pass!

Om 12 timmar åker vi hemifrån och några timmar efter det landar vi i Stockholm. Första gången utanför Österrike och första flyget för Lunisen. Vi åker själva så jag hoppas hon är snäll mot våra medpassagerare. Jag är fortfarande nervös, men ger mig själv mantrat att inte vara nervös och nojja över något som kanske inte ens händer. Samma tankesätt hade jag under hela graviditeten och det ger mig sånt lugn att bara säga det till mig själv några gånger. Jag tar det som det kommer och vad som än händer kommer jag att hantera det så bra jag kan. Och så ska jag vara lugn och positiv så långt det går. Hur som helst så är jag så peppad på att resa, byta miljö, träffa vänner och familj och äta svensk mat att en eventuellt gnällig bebis kommer vara värt det… Men håll tummarna för oss att resan går bra!

Leave a Comment