Hemma igen

Lite bilder från sista dagarna i Sverige och den fina buketten jag fick av K.

Nu är vi hemma igen och efter att ha varit helt slut hela gårdagen kan jag bara sammanfatta resan som intensiv! Det var superkul att hälsa på i Örebro och träffa alla, men 5 dagar räckte som första resa. Bortskämda blev vi också, bland annat med massa fina presenter, kläder och smörgåstårta!

När vi landade i Wien igen var det väldigt kämpigt med all extra packning (hann med en del shopping också..) men så möttes vi av Kelsey på flygplatsen som hade köpt världens finaste blommor och det var så mysigt att komma hem till en nystädad lägenhet och vår egna säng. Borta bra men hemma bäst, även om borta nu har blivit hemma.

Idag blir ännu en mysdag för oss, jag är fortfarande i koma efter vår resa. Men jag är så väldigt sugen på poke-bowl, så ska i alla fall ta mig iväg och handla ingredienser till det.

Leave a Comment