Kaprun

Förra helgen var vi 2000m up i bergen i Kaprun!

Förra helgen hade grabbarna lör&sön ledigt, den längsta ledigheten på hela säsongen (nästan) och därför bestämde vi oss för att åka på äventyr. Vi och två andra par + lilla Noah, bilade 3,5h mot Kaprun för att andas lite frisk luft. En av mina drömmar sen vi flyttade till Österrike är att hyra en stuga bland bergen med några vänner och mysa framför en brasa och bada bubbelpool med några öl. Vi fick dock kompromissa, alla stugor var fullbokade och med två ammande bebisar blir det inte så mycket fest. Men vi fick ett mysigt hotellrum och hade trevligt ändå!

Efter en skräckblandad resa upp till bergen med linbanan(?) möttes vi av en helt overkligt vacker plats mitt i solen, mitt i snön. Vi stannade på första stoppet (man ska tydligen inte ta med bebisar högre än 2000m) medans de andra tjejerna åkte till toppen för att åka skidor, och vid första ögonblicket blev jag kär. Det var så otroligt fint och magiskt! Nu när jag tänker tillbaka på det så känns det som en dröm, och vi måste måste måste åka tillbaka när Luna blir äldre. Fast stuga, bubbelpool och öppen eld vore ju inte helt fel nästa gång heller..

Leave a Comment