Update


För ett par veckor sedan var det superkallt!

 

Luna fyllde 6 månader..

 

Sen blev det vårvarmt..

Nu är det snö ute, kallt igen, men vi är redo för kvällens match!

 

Mycket har hänt de senaste veckorna! Det har blivit vår och sen vinter igen. Luna har blivit 6 månader och hör och häpna: börjat ta flaskan(!!). Vi har i och med flaskan även lyckats sätta henne “på schema” så hon äter och sover vid samma tid varje dag. Det är så skönt och det känns som vi har fått en helt ny bebis. Hon sover helt plötsligt nu hela nätterna, från 6.45- 7 på kvällen till 6-7 på morgonen. Utan att vakna en enda gång! Och så är hon mycet gladare och lättare att ha att göra med på dagarna. Mammas stora tjej!

Jag ammar fortfarande varannan måltid (och så får hon varannan gröt/ frukt/ mat), men vi har bytt ut sista amningen mot flaskan. Däremot märker jag att amning inte räcker för henne, hon blir hungrig igen bara någon timme igen så sakta men säkert kommer vi nog ersätta amningen med flaska helt. Det är dags för både henne och mig känner jag.

Ikväll är det match igen och vinner dom så går dom vidare till semifinal, så vi ska heja det bästa vi kan ikväll! Resten av dagen kommer vara väldigt tråkig. Det är söndag så allt är stängt och dessutom är det är snöigt ute. Jag ska nog passa på att planera den kommande veckan, så gott det går i alla fall. Allt kretsar ju kring play off spelen just nu. Galet hur mycket K’s jobb påverkar oss alla, den kommande veckan kan jag antingen få jobba och gymma, eller så är jag ensam med Dino & Luna halva veckan med noll hjälp eller egentid. Vi får se! Håller alla tummar och tår…

Leave a Comment