Här är vi nu

Tillbaka i Wien & Luna fyller snart år…

Mycket har hänt de senaste månaderna! Vi har varit i Kanada halva sommaren, varit på Lunas farbrors bröllop, besökt Florida och Boston, börjat kolla på hus (i Kanada) och kommit tillbaka till Wien, men i ny lägenhet. Inlägg är på G!

Under sommaren har Luna växt från en bebis till en liten person, hon är påväg att börja gå och hon har fått två små tänder. Det känns som att jag tappat bort tiden lite och jag saknar min lilla bebis ibland. Hon är så stor nu! Jag vet att det är helt normalt att känna så, lite separationsångest nästan, men jag kan inte hjälpa det. På den positiva sidan så sover hon i alla fall helt fantastiskt. Efter att jag slutade amma och införde mat och sovschema så löste sig pusslet och livet blev så mycket enklare.

Nu är vi alltså tillbaka i Wien igen, redo för en ny säsong av hockey, småbarnsliv och jobb!

Leave a Comment