Throwback – Lunas farbrors bröllop

Små glimtar av Zach och Amandas bröllop

Här kommer några små glimtar av Kelseys brors bröllop. Bröllopet hölls ett par timmar från Kelseys föräldrar, så vi bodde på hotell i två nätter. Det var supermysigt att komma “bort” lite och bara mysa med familjen eftersom att vi bodde hos mina svärföräldrar i de tre månader som vi var i Kanada (vilket också var toppen och mysigt men ibland är det guld med lite egentid). Kelsey var best man, så Luna och jag umgicks med hennes farmor och farfar hela första dagen. Nästa dag var det bröllopsdags och jag hade turen att kunna göra mig i ordning medans Luna tog en två (!) timmar lång tupplur. Jag blev till och med tvungen att väcka henne för att gå till ceremonin som hölls vid golfklubben 5 minuters gång från hotellet.

Jag blev i alla fall väldigt nöjd med min sminkning som jag för en gångs skull kunde lägga lite tid på, och jag hade på mig en blå klänning från Kimchi blue som jag köpte i Montréal för ett par år sedan. Jag har tyvärr ingen bild på hur den ser ut bakifrån, men ryggen är öppen med ett par korsade “spaghetti straps”. Den är verkligen superfin, och det är synd att jag inte fått tillfälle att använda den mer!

Kvällen slutade vid midnatt för mig och Luna, som för övrigt var en riktig kämpe hela kvällen. Jag tror knappt att hon grät en enda gång, och hon höll sig vaken hela kvällen förutom ca. 1,5h precis under middagen. Helt otroligt! Och så sov hon till klockan 10 morgonen efter. Vi är så bortskämda med henne..

Leave a Comment